Szállítási és fizetési feltételek

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BELÜL!

Termékeinket akár két napon belül megkaphatod, futárunk általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

Rendelésedet max. 2 napon belül feldolgozzuk, majd a futár már másnap, legrosszabb esetben azutáni napon kézbesíti a csomagodat. Amikor a futár átvette a csomagot, akkor emailt/SMS-t fogsz kapni és információt kapsz a csomagod követésének lehetőségéről.

Házhozszállítás díja

A házhoz szállítás díja:  előreutalás esetén 890 Ft, utánvéttel 1050 FT  és 10.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes(ehhez kérlek küldj egy emailt, ha a webshop rendszere nem dolgozná fel automatikusan).

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb).

Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk, a MPL ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat. (Ha semmit nem kapsz az MPL-től, minket is értesíthetsz : deerz.info@gmail.com) Emellett, ha a futár ütközik problémába a kiszállítás során, akkor a rendelés folyamán megadott telefonszámon fog téged keresni.

A megrendelés folyamán van rá lehetőség, hogy a szállítást egy adott napra kérd. Ezt a rendelés megjegyzés rovatában jelezheted nekünk. Amennyiben valamilyen ok miatt nem tudod átvenni a megrendelést, a futárszolgálat a következő munkanapon újra megkísérli kiszállítani az árut.

EGYSZERŰ FIZETÉS KÖZVETLEN BANKI ÁTUTALÁSSAL, VAGY UTÁNVÉTTEL

Közvetlen banki átutalás

Amennyiben ezt az opciót választod, a rendelés folyamán kapott bankszámlaszámra lehet kifizetni a rendelésed ellenértékét. Amikor az összeg beérkezett, azonnal nekiállunk rendelésed feldolgozásának. (Kérünk, hogy vedd figyelembe, hogy ez a fizetési mód nem azonnal, az összeg beérkezése másnapra is csúszhat.) A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással.

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

Szólj hozzá!